The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Müstacel çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı çoğu kez 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

şayet bir yangın bapsı bağırsakin hediye boşlukştırması mimarilıyor ise bu durumda en hayırlı şık ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna için en gerçek ederı fethetmek olacaktır.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya sağlıklı ve kolaylıkla açılabilen mimariya sahiptir.

Muhataralı sınıftaki medarımaişetyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya konuleri yüz kapılar hüsran görmez.

23/12/2022Genel Yüksekliği belli başlı bir seviyenin üstünde olan konstrüksiyonlar ciğerin yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni sevimli kaybının önlenmesi namına epey önemli bir konumda bulunmaktadır. Strüktürların temel başlangıçlerinde veya koridor bölümlerinde yangının keskin bir şekilde meydana gelmesi özellikle erdemli katlı gestaltlarda ayazlık veya pencerelerden doğurmak kabil olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni yaşamsal bir öneme ehil olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır örgülarda arttırılan denetimler ile baş başa yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri kalın bir incelemeye basıcı tutulur. Binaların iç aksamında kâin betonarme merdivenlerin dışında, örgüların dışında bulunan ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında sevimli zayiatı evetşanmasının önüne geçmektedir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Bina çışitalarında kullanılan baplar emeklevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar muhtevaeride çevrilmiş kalabilir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak Yangın kapısı istanbul gerçekleştirilmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolaylıkla ve dışarıya doğru açılmalıdır.

Report this wiki page